Classes i Tallers

Tallers i monogràfics

Al llarg dels darrers anys he treballat, paral.lelament a la obra mes personal, com a tallerista de diferents tècniques artístiques amb nenes i nens.

Es una feina que m'encanta i m'engresaca ja que ells aprenen coses i jo n'aprenc d'ells. Es per això que malgrat començar com a professora de ceràmica i dibuix a diferents escoles d'art per a nenes i nens he anat ampliant la oferta de tallers i activitats, cada cop més amplia però sempre dins les arts plàstiques...per ara!

En les classes intento adaptar l' aplicació de les diferents tècniques per desenvolupar una peça o dibuix o pintura o escultura, amb la relació que ella estableix amb la persona que la fa. Sovint no faig classes purament guiades sinó que aposto perque s'individualitzin i es desenvolupin les peces de manera personal. Alhora i així, estableix també un diàleg entre els diferents alumnes que aprenen de com cadascún d'ells poden arribar a desenvolupar, amb la mateixa tècnica coses molt diferents.

També ara amb joves desenvolupo tallers de expressió artística i bioconstrucció.( construcció de cabanyes amb adobe)

Segueixo fent classes de ceràmica la pròpi taller de ceràmica per a totes les edats ( tecniques de construcció i modelat, torn, decoració amb engalbes i esmalts de baixa temperatura....per ara!).
Alguns dels cursos i tallers

Tècniques de construcció i decoració ceràmica per a nenes i nens. Construcció amb xurros, plantxes, modelat, pessic. Esgafiat, mishima, engalbes, brunyit.
Torn. Posicions bàsiques i realització de peces senzilles com bols i plats. Ensenyar el centrat de la peça al torn, fer pujar i baixar el fan correctament, obrir i apendre a obrir i tancar les parets de la peça que es realitza.
Tècniques pictòriques. Introducció al dibuix amb carbonet, pastels, aquarel.la i pintura acrílica i tempera. Collage.
Escultura amb materials reciclats. Diferents activitats encaradaes a la consciència ecològica i d'aprofitament d'algunes deixalles. Cartró, roba en desús, ampolles de plàstic...
Instruments a partir de materials reciclats. Tambors, tamborinets, closques d'aliments
Arquitectura i maquetes. Realització de maquetes d'edificis, cases o diferents tipus de construccions. Nocions bàsiques de perque els edificis no cauen! I realització de maquetes dels projectes personals de cada alumne.

Molts d'aquests tallers els desenvolupo a través de la associació artística despertaespurnes, la qual col.labora amb escoles i entitats del Moianès i Osona.

Art i Bioconstrucció amb joves

reduitdestacada-bioconstruccio

Art i Reciclatge amb Nenes i Nens

destacada-reciclatge

Taller de Ceràmica

reduitdestacada-taller-de-ceramica